Agrocropp logo

Organisk lyxhundmat

för välmående hundar

OM OSS

Hos AGROCROPP är våra hundar vår familj och förtjänar bara det bästa när det gäller godis. Vi älskar att skämma bort våra husdjur med det mest näringsrika och läckra hundgodiset som finns, framställt av helorganiska, naturliga ingredienser. Vi är en av de första tillverkarna som sätter våra hundar och vår planet i första rummet när det gäller hundmat, genom att skapa högkvalitativa produkter som är både hälsosamma och miljövänliga.

Vi har startat samarbete med holistiska dietister och veterinärer, liksom med växtodlare och biokemister, för att ta fram våra vinnande formler för vårt hundgodis. Vårt erfarna och engagerade team arbetar ihärdigt med att säkerställa att varje ingrediens, recept och förpackning är utformad med din hunds välbefinnande i åtanke.

Hos AGROCROPP är vi stolta över vårt etiska förhållningssätt till det vi gör - oavsett om det är näringsämnen, tillverkning eller online-handel. Vi använder aldrig syntetiska kemiska tillsatser, biprodukter eller fyllnadsmedel i våra recept. Vi återvinner 85 % av det vatten som används och det avfall som skapas vid tillverkningen, liksom alla på-plats-förpackningar, allt papper, kartonger och plast. Vi garanterar att våra kostnader är så prisvärda som möjligt med avseende på den höga kvaliteten hos produkterna.

 

 

Vi tror på hälsosamhet - för dig, din hund och vår planet.

VÅRA PRODUKTER

Skräddarsytt för kostrekommendationer

 

Varje recept sammansätts enligt kostrekommendationerna för hundar. Ingredienskombinationen skapar ett balanserat hundgodis, som ger din hund allt den behöver.

Lågallergiska

 

Vi använder bara råvaror som är kända för att vara mindre benägna att utlösa en allergisk reaktion hos din hund. För detta ändamål är alla våra produkter vete- och mejerifria. Vi använder inte heller nötkött, fläskkött eller några kemiska tillsatser som kan vara skadliga för ditt husdjur.

Smaklöksvänligt!

 

Vi använder nyskördade råvaror av högsta kvalitet, som får det att vattnas i munnen på de flesta hundar. Din hund kommer att älska våra ekologiska godsaker, utan några tillsatser av aromämnen, salter eller sötningsmedel.

Hälsosamt och smältbart

 

Vi vill att vårt godis inte bara smakar fantastiskt, utan får din hund må jättebra. Det är därför vi ser till att endast använda ekologiska ingredienser och hålla alla godsaker fria från fyllnadsmedel, derivat, biprodukter eller volymmedel.

AGROCROPP:S HUNDGODIS

Beställ nu

KONTAKT

För frågor eller förfrågningar av något slag, tveka inte att höra av dig.

 

+46 776 766277  |  info@agrocropp.com   |    Olof Palmesgata 29, 111 22 Stockholm

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Upphovsrätt © 2018. AgrogCropp (Sverige).

Med förbehåll.

Kakor och godis

 

Medan du tränar dina hundar och vill berömma dem för gott uppförande, är det bästa sättet genom att ge dem deras favoritsmak-godis. Vi har ett sortiment av lyxiga godbitar som är perfekta för att belöna dina hundar och lära dem att gott uppförande lönar sig. Vi erbjuder både lufttorkad godis och bakad godis med hälsosamma ingredienser, inklusive protein från bara en köttsort, vilket är perfekt för hundar med allergier eller känsliga magar.

Vuxenhundmat

 

Vuxna hundar behöver en balanserad kost, komplett med viktiga näringsämnen, vitaminer och mineraler. Även om de flesta hundar förmodligen kommer att äta allt som sätts framför nosen på dem (inklusive dina strumpor), vill vi se till att de får vad de verkligen behöver i form av näring. Vi garanterar att innehållet i vårt utbud av vuxenhundmat är den perfekta hälsosamma balansen för ditt älskade husdjur.

Valpar

 

Valpar är bedårande energipaket och behöver en välbalanserad kost som hjälper dem att växa och utvecklas. Vårt utbud av valpmat erbjuder din valp de bästa ekologiska ingredienserna balanserade och energigivande recept och läckert godis fyllt med näringsämnen. Din valp kommer att älska att äta våra godbitar och känna sig friska och starka.

Hälsokost och låg allergirisk

 

Vi är medvetna om att två hundar aldrig är precis likadana och var och en behöver särskild uppmärksamhet när det gäller deras kost. En stor procentandel av hundar är känsliga för en mängd olika livsmedel och vi vill se till att vi kan erbjuda mat som inte bara är hälsosam, utan även inte är skadlig för dem. Vår hälsokost omfattar godis, våt och torr hundmat gjord på ingredienser med låg allergirisk och är fri från allt som kan orsaka allergiska reaktioner.

Vegan

 

Vi älskar alla djur och vill befrämja en vegansk livsstil oberoende av den våldsamma kött- och mejeriindustrin. Vår veganska hundmat erbjuder fullkornshundmat likväl som speciell spannmålsgodis. Vi vill möjliggöra för våra kunder att leva så etiskt som möjligt, även när man sköter om sina husdjur.

Semesterspecialer

 

Det är semester och vi vill att våra hundar ska fira den också. Det finnas inget som en lurvig vän på semesterhumör! Våra semesterspecialer omfattar hundgodis formad och förpackad i former och färger med semesterteman. Om du firar jul eller channukka, påsk eller judisk passover - så har vi det perfekta godiset för din hund för att delta i festligheterna.

HEM

OM OSS

VÅRA PRODUKTER

KONTAKT

AGROCROPP:S HUNDGODIS

Agrocropp logo Redport Group white logo